Verzeker via ons met korting

JOUW PLEZIER, NU MET KORTING VERZEKERD

Sinds kort hebben we een samenwerking met PetSecur. Omdat er steeds meer vraag is naar een goede verzekering voor huisdieren zijn we op zoek gegaan naar de verzekeraar met de beste voorwaarden.

Waarom jouw hond of kat verzekeren bij PetSecur?
PetSecur heeft geen winstoogmerk. Zij zijn er voor baasjes en hun dier en niet voor het salaris van de directeur. Veel baasjes voelen zich goed bij deze insteek en hebben zich al bij PetSecur aangesloten.

Preventieve zorg meeverzekerd en je kiest zelf voor je eigen risico

Preventieve zorg als vaccinaties, ontwormen en ontvlooien is meeverzekerd. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Daarnaast is reisdekking gratis meeverzekerd.

Voorkomen is beter dan genezen

PetSecur hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. Die laatste kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een gratis checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is.

De juiste keuze

Welk pakket je ook kiest, met PetSecur maak je altijd de juiste keuze. Jouw hond of kat is verzekerd van de beste zorg tegen scherpe voorwaarden: brede dekking en de hoogste uitkering.

Korting

Voor jou als een van onze nieuwe eigenaar, of misschien wel trouwe volger van onze website of facebook pagina kunnen we u helpen aan een goede verzekering met korting. Wilt u hiervan gebruik maken mail, app of bel ons dan en wij geven u een unieke code waarmee u een korting ontvangt. Waarom, omdat we u veel plezier gunnen met u Siberische kat en dierenarts kosten het minst leuk zijn en we het zo nog prettiger proberen te maken als u onverhoopt naar de dierenarts moet.

Reacties zijn gesloten.