Planning

!!! let op, wij hebben momenteel lange wachtlijsten en geen kittens beschikbaar !!!!

Cattery bezoek en COVID_19

Graag willen wij u vragen onze regels m.b.t. het bezoek aan de cattery in acht te nemen. Wij willen graag dat alles kan en doorgang kan vinden, juist omdat een bezoek aan de cattery voor veel mensen spannend is in alle opzichten. Vind ik het ras leuk, ben ik allergisch en kunnen we misschien binnen kort een nieuw gezinslid verwachten.

Wij willen graag dat onze dieren niet blootgesteld worden en of ziek worden, zeker nadat de pers enkele berichten heeft gedeeld dat het COVID-19 mogelijk verspreid kan worden door dier op mens en visa versa maar ook het dier ziek kan worden. Met name onze kittens zijn kwetsbaar en moeten wij in het belang van onze kittens en katten zo voorzichtig mogelijk zijn. Maar ook voor u, wij willen en streven ernaar dat op het moment dat wij kittens gaan plaatsen deze gezond zijn en dit kan alleen als u hieraan mee helpt.  Hoe zal het bezoek verlopen en wat verwachten wij van u.

  • U meld ons van te voren dat u klachten vrij bent, aan de voordeur word u dit nogmaals gevraagd. Heeft u klachten of iemand binnen uw gezin vertrouwen wij erop dat u het bezoek afzegt.
  • U bent niet vooraf op een ander adres geweest / cattery en draagt schone kleren
  • U wast uw handen met zeep en droogt deze goed en er zal een desinfectiemiddel klaar staan.
  • U aait enkel de volwassen katten maar er is geen contact met uw gezicht.
  • Op het moment dat u voor een kitten komt kijken zullen wij u het kitten aangeven waarin u voorkeur heeft of een reservering heeft, ook hier geld geen contact met uw gezicht. De andere kittens mag u op afstand bewonderen.  
  • Ook zullen wij het kitten bezoek beperken, daar waar eerder meerdere cattery bezoeken konden zullen we deze reduceren. Hierin geld wel als u in een test beleid voor allergie zit dat hiervan afgeweken kan worden.
  • Na afloop gaat u ook niet verder op bezoek naar een andere cattery, plan hier zo nodig een andere afspraak voor.

Het klinkt allemaal beladen maar we streven ernaar om zowel mens als dier veilig te houden. Dit doen wij niet uit vrij keus, wij zien het liever allemaal anders, maar proberen u en mogelijk uw nieuwe gezinslid te beschermen. Het bovengenoemde geld voor ieder bezoek. Let op…..mensen met kinderen hebben hierin een taak om goed uit te leggen voor het bezoek dat ook voor kinderen deze regels gelden, hoe moeilijk ook !!

Meer informatie neem contact met ons op


Reacties zijn gesloten.